COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

24.05.2013

Van Mourik Transport

"De Renault Master is zuinig en de prijsstelling is bijzonder gunstig"

Acht Masters voor Van Mourik Transport

Van Mourik Transport BV is een jong, dynamisch bedrijf uit Veenendaal dat voor een groot aantal opdrachtgevers altijd onderweg is om pakketten op de juiste plaats op het goede moment af te leveren. De onderneming is in 2002 gestart. Van Mourik Transport heeft onlangs geïnvesteerd in acht Renault Masters, waarvan er inmiddels drie geleverd zijn door Renault Trucks Barneveld.


Jeroen van Mourik is de directeur/eigenaar van Van Mourik Transport dat momenteel werkgelegenheid biedt aan 70 mensen. Jeroen van Mourik: “Wij gaan geen enkele logistieke uitdaging uit de weg. Voor elk probleem is er wel een oplossing. Van Mourik Transport denkt graag mee met de klant. Wij weten het belang van onze diensten op waarde te schatten en dat geeft onze opdrachtgevers de garantie dat zij zich zorgeloos kunnen richten op hun core-business.”

IJzersterk logistiek netwerk
De kernactiviteit van Van Mourik Transport is het logistiek garant staan voor alle opdrachten die veelal binnen komen via de grotere pakketdiensten in Nederland, zoals UPS, DPD, DHL en PostNL. Jeroen van Mourik: “Door onze jarenlange ervaring hebben wij een ijzersterk logistiek netwerk weten neer te zetten, waardoor we probleemloos aan de vraag van de klant kunnen voldoen. De aanschaf van de acht nieuwe Renault Masters is een voorwaarde voor Jeroen van Mourik om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen. Van de acht bestelwagens zijn er drie al een paar maanden op de weg, de levering van nog eens vijf nieuwe vindt plaats rond half juli. Het zijn de eerste Renault Masters voor Van Mourik Transport.

Zuinig
Jeroen van Mourik: “We hebben bewust gekozen om ons wagenpark uit te breiden met deze acht Renault Masters. De auto’s zijn zuinig, praktisch en de prijsstelling is bijzonder gunstig. Wij bieden een 24-uursservice en ook dat hebben we teruggevonden bij Renault Trucks. De service is van een hoog niveau en wordt gekenmerkt door een grote mate van flexibiliteit, exact wat wij nodig hebben.”