COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Nieuws


 

13.03.2013

Van den Broek B.V.

“De Renault Master was precies de bestelauto die we nodig hadden”

Metaal- en Onderhoudswerken Van den Broek B.V. uit Rijsbergen is gespecialiseerd in laswerken en montage. Daarnaast is het een gecertificeerd onderhoudsbedrijf voor goederenwagons, spoorgerelateerd. Het vijfkoppige team werkt in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland en rekent hiervoor onder meer op 2 Renault Masters van Renault Trucks.

Ed Van den Broek, directeur: “Toen we vorig jaar aan nieuwe voertuigen toe waren, heeft vooral de extra lange laadruimte van de Renault Master de doorslag gegeven. Standaard zijn dergelijke busjes 3,20 meter lang en de 50 centimeter extra van de Renault Master kwam voor het type werk dat wij doen goed van pas. Daarnaast hebben de bestelwagens zelf een laag eigen gewicht waardoor we meer materiaal kunnen vervoeren en toch binnen de wettelijke normen blijven. Verder scoren de bestelwagens van Renault Trucks prijstechnisch erg goed en zelfs met een belasting tegen de bovengrens en soms nog een aanhanger van 6 meter blijft het verbruik mooi binnen de perken.

Lang geleden al kwamen we terecht bij garage Hilvarenbeek nadat we gemerkt hadden dat de garages van Renault Trucks veel meer onderdelen in voorraad hebben dan andere garages, wat eigenlijk logisch is. Zij hebben daarnaast ook veel meer ervaring in huis om met bedrijven mee te denken. Bij de bestelling van onze nieuwe voertuigen kwamen zij met het goede idee om een vrachtwagenaccu in te bouwen, waar we de zwaailampen en omvormer die wij gebruiken voor onze werkzaamheden op aan kunnen sluiten. We voeren immers vaak werkzaamheden uit tijdens de avonduren. We kunnen dan de twee extra accu’s volledig leeggebruiken en er toch gerust in zijn dat we de bestelwagen kunnen starten. En wanneer we rijden worden de accu’s weer opgeladen. Daarnaast verbruikt het lasaggregaat brandstof uit de brandstoftank, eveneens een oplossing van Renault Trucks Hilvarenbeek.

Al snel ondervonden we ook het gemak van het grote aantal ruime opbergvakken in de cabine. We hebben vaak veel technische documentatie bij over de treinstellen waaraan we werken, en nu is er voldoende plaats om die zorgvuldig en overzichtelijk op te bergen. De middelste stoel kan worden neergeklapt om er een laptoptafeltje van te maken en ik merk dat ook mijn medewerkers regelmatig gebruik maken van die handige functie, een van de velen in onze nieuwe Renault Masters. De medewerker die mee de testrit gedaan heeft, omschreef hem als een luxe, nette, zuinige en ruime bus. We rijden er nu bijna een jaar mee en blijven tevreden over onze keuze en de service door de garage.”

Van den Broek B.V.
Renault Trucks: 1 Renault Mascott en 2 Renault Master
Activiteiten: Las- en montagewerken, interventies voor de spoorwegen
Werkgebied: Nederland en een deel van België en Duitsland
Kilometer per jaar: Ongeveer 30.000 kilometer