Master range

ZORGELOOS ONDERNEMEN MET DE RENAULT TRUCKS MASTER

Off
Renault trucks Master Construction craftman

Ervaar bij aanschaf van een nieuwe Renault Trucks Master wat zorgeloos ondernemen is. Met de unieke Renault Trucks Master-actie is de aanschafprijs inclusief onderhoudsbeurten gedurende de eerste 3 jaar en ook de eerste verplichte APK is inbegrepen.

Op deze manier maakt u als klant kennis met het professionele Renault Trucks-team dat bij uw lokale dealer klaarstaat. Maak gebruik van de uitgebreide expertise en kies uit het uitgebreide gamma Renault Trucks Masters. Voor iedere specifieke toepassing de beste oplossing en uitvoeringsmogelijkheden op maat. De solide basis voor zorgeloos ondernemen!  

DE RENAULT TRUCKS MASTER IS NU VERKRIJGBAAR INCLUSIEF 3 JAAR ONDERHOUD & APK!

GELDIG OP ALLE MASTER-MODELLEN GEKOCHT VANAF 1 NOVEMBER 2020

DOWNLOAD DE LEAFLET

WELKOM BIJ ONS TEAM VAN PROFESSIONALS!

badge 3 jaar onderhoud

1. UW BUSINESS ALS UITGANGSPUNT

Wij begrijpen graag wat uw business inhoudt. Daardoor bieden we eersteklas transport-middelen om uw business optimaal te onder-steunen waardoor u onbezorgd kunt werken.  

2. ONZE MENSEN STAAN NON-STOP VOOR U KLAAR

Met een Renault-truck kunt u altijd rekenen op onze steun. Non-stop. Onze monteurs blinken niet alleen uit in productkennis, maar zien ook het belang van uw bedrijf waarbij een voertuig niet stil mag staan.  

3. WE HEBBEN DE JUISTE BEDRIJFSWAGEN VOOR U

Ons gamma bevat multifunctionele bedrijfswagens geschikt voor vrijwel alle soorten transport. Voor iedere toepassing hebben we de meest effectieve oplossing.  

4. MAXIMALE EFFORT VOOR UW BUSINESS

Wij ontzorgen graag door optimale service en onderhoud te leveren aan uw bedrijfswagen (of een vloot). Zodat u zich optimaal kunt richten op uw business.

WAAROM IS DE RENAULT TRUCKS MASTER OOK VOOR U GESCHIKT?  
  • Renault Trucks Masters met motoren tussen de 3,3 ton en de 4,5 ton van 130 pk tot 180 pk en specifieke optiepakketten zorgen voor efficiëntie, comfort en lage kosten.
  • Gedegen transportkennis en service van uw Renault Trucks-team van professionals.
  • Door de configuratie is de Renault Trucks Master geschikt voor meerdere vormen van transport, zoals de bouw, het personenvervoer, pakket- en koeriersdiensten en geconditioneerd vervoer.
  • Servicemonteurs doorlopend opgeleid en getest op kennis en kunde. Er staat dus een kwaliteitsteam voor u klaar.
  • Onderhoud aangepast op het rijgedrag (kilometers en onderhoudsinterval).
  • Ruime openingstijden bij uw Renault Trucks-dealer.
  • 24/7 service gegarandeerd.
  • Uitgebreid landelijk dealernetwerk geeft de zekerheid dat professionele, snelle en betrouwbare service altijd dichtbij is.
Master overzicht

Wilt u meer weten over de Renault Trucks Master en uw persoonlijke mogelijkheden? Neem contact op met een van onze bedrijfswagenspecialisten voor een advies op maat.

Er zit altijd een Renault Trucks-dealer bij u in de directe omgeving. 

CONTACT

Boek nu een testrit met de Renault Trucks Master en laat u overtuigen!

*Dit aanbod geldt voor alle nieuwe Renault Trucks Master modellen die zijn aangeschaft vanaf 1 november 2020 bij een officiële Renault trucks-dealer of via de webshop renaulttrucksonline.nl.

Actie geldig tot en met december 2022. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.