Master range

RENAULT MASTER COOL DELIVERY

Off
Master Cool delivery

Renault Trucks heeft een uniek aanbod: de Renault Trucks Master Cool Delivery L2H2 voor nog geen €22,00* per dag, inclusief reparatie en onderhoud.

U krijgt een complete bedrijfswagen voorzien van diverse opties. En u kunt morgen al rijden, want uw Renault Trucks-dealer heeft uw Renault Master Cool Delivery L2H2 op voorraad. Geen kleine lettertjes, geen risico en geen onverwachte kosten, maar letterlijk de ‘perfect tool’ voor uw werkzaamheden.

Naast een kwaliteitsvoertuig krijgt u professionele ondersteuning. U kunt 24 uur per dag terecht bij een van onze 46 dealervestigingen verspreid door het land. Dus als u op zoek bent naar een bedrijfswagen die uw Home Delivery’s verzorgt, twijfel dan niet en stop direct bij uw dichtstbijzijnde Renault Trucks-dealer. Want wij zijn de experts op het gebied van transport.

Ga ook voor zorgeloos bezorgen met de Renault Master Cool Delivery.

COOL DELIVERY KOMT INCLUSIEF

Master Cool delivery 01
  • Krachtige en zuinige 150 pk twin turbo-motor
  • Automatische verlichting en ruitenwissers
  • Cruise control
  • Mistlampen en vierseizoenenbanden
  • Airconditioning en pollenfilter
  • Navigatie en radio Bluetooth en DAB met usb-aansluiting en microfoon
  • 270° achterdeuren zonder ruit
  • Carrier Viento 200 (koelen, positieve temp)

En het PACK Red EDITION met een: - Draadloze oplader voor Smartphone + houder - Uitschuifbare tafel + bekerhouder en dashboardlade - Chromen radiator grille en dashboard met chromen afwerking - Carbon bekleding met wit stiksel* en Red EDITION badges

 

DE VOORDELEN VAN DE COOL DELIVERY:

De Renault Master Cool Delivery is voorzien van structuurloze hygiënische wanden. De isolatiewaarde wordt gegarandeerd (tot -20 graden), omdat de isolatiematerialen fabrieksmatig zijn geproduceerd. Ook zijn er uitgebreide maatregelen genomen rondom de deuren tegen verlies van kou en ook zijn spanten en dak geïsoleerd. Certificering voor het internationaal vervoer van bederfelijke goederen is mogelijk. Door de hoge isolatiewaarde is minder koelcapaciteit nodig. Door de lichtere constructie is de bedrijfswagen bovendien voordeliger in gebruik en heeft een laadvermogen van ruim 950 kg. Er is bovendien een uitgebreide set opties beschikbaar, zoals legborden, vleeshaken, versterkte vloer, strokengordijnen, etc.U kunt er voor kiezen om uw koelinstallatie uit te breiden naar eenvriesmogelijkheid of om uw installatie te voorzien van een nachtaansluiting. Onze verkopers kunnen u hier goed over adviseren.

LEAFLET MASTER COOL DELIVERY

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via ons professionele dealernetwerk.

* Financial Lease via Renault Trucks Financial Services op basis van 60 maanden en 20.000 km per jaar. Inclusief reparatie/onderhoud, exclusief verzekering en wegenbelasting en onderhoud aan de koelmotor.

De actie is geldig tot en met 31 december 2021. Prijs exclusief BTW.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over de producten en evenementen van Renault Trucks. Ik kan deze communicatie stopzetten in elke e-mail die ik ontvang.