COVID-19 / Ook onder de huidige omstandigheden staan de professionals van Renault Trucks voor u klaar om u daar waar nodig te helpen om uw activiteiten onder de best mogelijke omstandigheden voort te kunnen zetten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersonen. Renault Trucks staat voor u klaar.

Back ACCESSOIRES

Series stoelhoezen voor bedrijfsvoertuigen

BESCHRIJVING

  • Nieuwe series stoelhoezen op maat voor bedrijfsvoertuigen bestaande uit

              - Serie Jeans Force-hoezen op maat: roetzwart jeansmotief, 100% polyester op polyurethaanschuim, met rode stiksels, zijversterking van TEP, etiket "Renault Trucks deliver"
              - Similéo-hoezen op maat: tweekleurig technisch TEP (soepel en sterk kunstleer).
              - Series universele hoezen met zwart en blauw jeansmotief

  • Series hoezen voor: bestuurdersstoel; passagiersstoel; tweezitsbank; middenstoel
  • Hoezen worden verkocht per set om alle voorstoelen van het voertuig te bekleden
  • Alleen beschikbaar voor voertuigen met stuur links

 

VOORDELEN

  • Hoezen compatibel met stoelairbags Renault Master III voor niet-geveerde stoelen.
  • Om voor compatibiliteit van de hoezen met de zijairbags te zorgen zijn strenge tests uitgevoerd die door de constructeur zijn goedgekeurd.
  • Hoezen zijn vervaardigd uit brandvertragende stoffen (getest in het laboratorium)
  • Producten met superieure eigenschappen ten opzichte van die van de concurrenten qua kwaliteit, sterkte en montagegemak…
  • Stoffen voldoen aan de normen van de constructeur voor slijtvastheid, brandvertraging, bestendigheid van de kleur tegen zonlicht en machinewasbaarheid.

HET ACCESSOIRE-AANBOD VAN RENAULT TRUCKS VOOR HET PERSONALISEREN EN HET VERBETEREN VAN DE PRESTATIES VAN UW VRACHTWAGEN

Maak in onze e-catalogus kennis met alle accessoires van Renault Trucks gericht op de veiligheid van en het leefcomfort in uw vrachtwagen.

Matten, achteruitrijcamera’s, luchtdrukpistolen, radio’s, temperatuurregelaars, spoilers, dakbeugels, en ook stoelhoezen; talloze accessoires om uw vrachtwagen te optimaliseren en aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

Om in te spelen op uw uiteenlopende eisen, biedt Renault Trucks u hoogkwalitatieve accessoires waarmee u uw voertuigen een uniek karakter geeft. Omdat bij Renault Trucks de klant absolute prioriteit heeft, worden onze accessoires ontwikkeld om bescherming te bieden voor uzelf, uw vrachtwagens en uw lading.

VERBETER DE VEILIGHEID EN HET COMFORT AAN BOORD VAN UW VOERTUIG