GET READY FOR THE LAUNCH! Op 8 juli worden de nieuwe T, C en K ranges onthuld. Mis het niet en kijk om 13.00 u of 19.00 u (CET) mee met de launch. Tot ziens op 8 juli!

ACCESSOIRES

HET ACCESSOIRE-AANBOD VAN RENAULT TRUCKS VOOR HET PERSONALISEREN EN HET VERBETEREN VAN DE PRESTATIES VAN UW VRACHTWAGEN

Maak in onze e-catalogus kennis met alle accessoires van Renault Trucks gericht op de veiligheid van en het leefcomfort in uw vrachtwagen.

Matten, achteruitrijcamera's, luchtdrukpistolen, radio's, temperatuurregelaars, spoilers, dakbeugels, en ook stoelhoezen; talloze accessoires om uw vrachtwagen te optimaliseren en aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

Om in te spelen op uw uiteenlopende eisen, biedt Renault Trucks u hoogkwalitatieve accessoires waarmee u uw voertuigen een uniek karakter geeft. Omdat bij Renault Trucks de klant absolute prioriteit heeft, worden onze accessoires ontwikkeld om bescherming te bieden voor uzelf, uw vrachtwagens en uw lading.

VERBETER DE VEILIGHEID EN HET COMFORT AAN BOORD VAN UW VOERTUIG

HOE KIEST U UW ACCESSOIRES?

Nooit eerder was het bekijken van de accessoires van Renault Trucks zo eenvoudig. Download de catalogus met ons volledige aanbod en vind het juiste accessoire voor uw vrachtwagen. Voor het bestellen van uw accessoires gaat u naar de dichtstbijzijnde erkende dealer of naar de vestiging van Renault Trucks die zich langs uw route bevindt.
Download de accessoirecatalogus van de Renault Master

Populaire accessoires