Nieuws
rss


 

01.03.2017

Parts voorjaarsactie 2017

Ontdek onze truck essentials

Renault Trucks heeft een groot assortiment hoogwaardige accessoires om de prestaties van uw voertuigen te verbeteren, het chauffeurscomfort verhogen of om uw voertuigen te personaliseren.


Parkeersensoren € 212,- excl. montage (€ 530,- incl. montage)
Zonder moeite parkeren met deze parkeersensoren die op vrijwel alle Renault-voertuigen gemonteerd kunnen worden. Mogelijk te activeren via de achteruitversnelling, timer en schakelaar.

 

Ruitensproeier vloeistof 10 liter € 4,- 
Originele Ruitensproeiervloeistof 5 l (+5 l) van Renault Trucks. In deze verpakking zit een tablet inbegrepen waarmee u zelf met water nog eens 5 liter aan ruitensproeiervloeistof kunt bijvullen.Raamwindgeleiders vanaf € 48,- excl. montage (€ 72,- incl. montage)

Met de originele raamwindgeleiders van Renault Trucks beperkt u windgeruis, geluid of tocht bij geopende ramen.
Roestvrijstalen wieldoppen € 95,- per stuk
Bescherm uw velgen en wielmoeren met deze stalen wieldoppen van Renault Trucks. Kras-en corrosiebestendig en geschikt voor alle voertuigen met 22,5 inch stalen velgen.


Renault handdoek € 13,-
De Renault Trucks handdoek gemaakt van zacht katoen, rood aan een kant en wit aan de andere kant. Afmetingen: 70 x 140 cm.

Renault weekendtas € 27,-
De Renault Trucks weekendtas, met een inhoud van40 liter, te gebruiken als draagtas, schoudertas of als rugzak.

 

Download hier de flyer
Meer informatie? Neem direct contact op met uw dealer.

Actieprijzen zijn exclusief btw en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen. Prijzen zijn geldig van 1 maart 2017 t/m 31 mei 2017.

rss