Nieuws


 

31.03.2017

Gebruikt u een bedrijfswagen voor uw business?

WELKOM BIJ ONS TEAM VAN PROFESSIONALS!

Als ik zeg Renault Trucks, dan denkt u waarschijnlijk aan gigantische trucks en geavanceerd internationaal transport. Maar bezoek eens een van onze dealers en ontdek dat we ook robuuste en veelzijdige
bedrijfswagens voor stadsdistributie leveren. Onze kwaliteitsvoertuigen kenmerken zich door professionele ondersteuning en 24-uurs service bij een van onze 46 dealers verspreid over het land. Dus als u op zoek bent naar een bedrijfswagen, twijfel dan niet en stop direct bij uw dichtstbijzijnde Renault Trucks-dealer.
Wij zijn de experts op het gebied van transport.

1. Wij kennen de spelregels
We bieden eersteklas transportmiddelen en ondersteunen uw business met exact dát voertuig dat u nodig heeft om onbezorgd te kunnen werken. Wij zijn de experts en kennen alle ins en outs van de transportbranche, ook op het gebied van wetgeving. Laat ons u veilig door de jungle van duurzaamheid, veiligheid en verkeerswetgeving leiden die uw werkzaamheden kunnen beïnvloeden.

2. Onze mensen staan non-stop voor u klaar
Wanneer u tot ons team behoort, kunt u altijd rekenen op onze steun. Non-stop. Mocht u onverhoopt hulp nodig hebben dan wordt u geholpen door onze monteurs die niet alleen de producten kennen, maar ook het belang inzien van uw bedrijf waarbij uw voertuig niet mag stilstaan.

3. We hebben de juiste speler voor u
Ons Renault Trucks-gamma bevat verschillende flexibele bedrijfswagens geschikt voor diverse soorten  transport. We weten welk voertuig het meest effectief is voor uw werkzaamheden en we rusten gewoonweg niet voordat we u hebben gekoppeld aan het perfecte voertuig voor uw business.

 

“GEEN MASSAGE, GEEN GRATIS LUNCH, GEEN GRATIS SCHOENEN. 
MAAR ALLE SUPPORT DIE U NODIG HEEFT.”

U kunt uw ogen gericht houden op de bal
U moet zich kunnen richten op uw business. Wij ontzorgen en geven rugdekking, zodat u zich over uw bedrijfswagen (of uw vloot) geen zorgen hoeft te maken. Van slimme financiële oplossingen tot een zorgeloos onderhoudsplan; het is ons streven om uw bedrijfswagen winstgevend en onderhoudsvriendelijk te maken én houden.

Waar wacht u nog op? Bel ons of kom langs
Als lid van ons team beschikt u altijd over een eigen Renault Trucks-contactpersoon tot wie u zich kunt richten voor gedegen advies en gecommitteerde support.
Bel ons of kom langs. Wij zijn altijd dichtbij en bereikbaar.

Renault Trucks heeft twee speciale uitvoeringen van de Master waarmee u zorgeloos kunt bezorgen voor een vast bedrag per dag:
- de Master Home Delivery
- de Master Cool Delivery

Vind uw dichtsbijzijnde Renault Trucks-dealer >